Vioolles

 

IMG_0121 kopieGediplomeerd viooldocent sinds 1992

 

 

De vioollessen hebben een ontspannen sfeer waarbij het karakter en de persoonlijke mogelijkheden van de leerling centraal staan.

Over het algemeen zijn de lessen individueel.

Vioolspelen weerspiegelt je houding ten opzichte van het leven. Hoe je met de viool omgaat reflecteert hoe je in het leven staat en hoe je als persoon bent. Vioolles draagt dus bij aan je persoonlijke ontwikkeling in het algemeen.

 

Er is nog plaats voor zowel beginners als (ver)gevorderden.

 

Tarieven per les:

30 minuten:    € 20,-

45 minuten:    € 30,-

60 minuten:    € 40,-

Voor leerlingen vanaf 21 jaar:  + 21% btw

De lesprijs is per persoon per les. Alleen bij structurele lessen voor 2 leerlingen worden de kosten gedeeld.

 

Gratis proefles van 30 minuten.

 

Vakanties:   De vakanties zijn gelijk aan die van het basisonderwijs. Dan is er geen les.

 

 

‘Muzikale uitdrukking kan je helpen om je eigen grenzen te verleggen’.

 

 

 

Visie:

Lesgeven is voor mij het samen aangaan van een proces hetgeen voor de leerling direct boeiend en heel opbouwend is. Vanaf les 1 is het mogelijk om met muziek en klankbeleving bezig te zijn. Het is een rijke aanvulling op de levenservaring van een opgroeiend kind en zeker ook voor volwassenen.

 

Viool: Wilco de Bruijn

Meer over vioolles:

De Psychologie binnen het vioolonderwijs heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Daarom werk ik veel met beeldspraak, en koppel interesses en (levens)ervaringen aan de lesstof zodat de leerling zich er beter in kan verplaatsen.

Ook stem ik de les af op de persoonlijke eigenschappen van de leerling.  Daardoor ontstaat er een passende context waarin de leerling op zijn/ haar manier kan leren.

Het proces (bezig zijn met) neem ik als uitgangspunt. Daardoor wordt de prestatiedruk minder. Zo komt de leerling meer in zijn/haar rust en is er ruimte voor aandacht vanuit het gevoel. Dit is een prettige werkwijze waarmee optimale resultaten worden bereikt.

Belangrijk om te weten is dat vioolles niet alleen maar het technisch leren beheersen van de viool inhoudt. De leerling wordt ook begeleid bij een stuk persoonlijke ontwikkeling alvorens te komen tot muzikale zeggingskracht.

Het is mijn passie als vioolleraar om via de viool mensen bij zichzelf en tot elkaar te brengen. Ik laat mijn leerlingen graag delen in deze passie.

 

‘Muzikale uitdrukking kan je helpen om je eigen grenzen  te verleggen’.

 

 

Foto: Muziekles in een groep met Wilco de Bruijn

Leerlingen voelen hier de klank

 

Klankhuis is ook te vinden op  www.kiesjedocent.nl

 

Contact:                             

Wilco de Bruijn

06 16 389 388

info@klankhuis.nl

Lokatie: Arnhem (Elden).

Les aan huis in Wageningen en Bennekom.

Logo Klankhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>