A g e n d a

Op zaterdag 28 september 2019

geef ik, als onderdeel van het onderstaande event, een Viool stem klankconcert.

Puur&krachtig organiseert voor de tweede keer het event ‘lichaamswijsheid in 1 dag’

Een dag vol ontspanning waarbij je diverse sessies gaat ervaren in een prachtige kapel. Voor een impressie klik op de volgende link, https://www.youtube.com/watch?v=9Pdmjgg_rCo&t=34s

Zelfvertrouwen is een belangrijke basis voor geluk, je lichaam heeft een intelligentie (wijsheid) en heeft een zelfherstellend vermogen. Hoe leer je luisteren naar en vertrouwen op je lichaam? Daar gaat ‘Lichaamswijsheid in 1 dag’ over. Een dag vullend event met veel variatie en mogelijkheden om te ontdekken wat bij jou past. In een ontspannen sfeer waarbij je vrij bent te bewegen zoals jou past op deze dag.

Vaak zijn wij gewend ons in te spannen, ons best te doen en richten we ons op zaken die buiten onszelf liggen maar waar wij ons wel mee identificeren. Om optimaal te kunnen functioneren is balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Wij nemen je deze dag mee in een variëteit van workshops en het is mogelijk om een handmassage te ervaren.

Puur&krachtig organiseert deze dag met Live4fit en Zen and more. Edwin, Cindy, Charissa, Alexa, en Wilco begeleiden deze ontspannen dag. Het programma ziet er als volgt uit;

* Welkom en Intentie * Adem- en ontspan * Yin-yoga en live muziek * GroepsReiki * Pauze duurzame lunch * Stressrelease
* Ontwinden van het lichaam * Viool-Stem klankconcert * Eindontspanning.

Je kunt met alle workshops meedoen of alleen de workshops die je aanspreken. Daarnaast ontvang je een handmassage en een heerlijke lunch (bij de prijs inbegrepen).

Wil jij deze dag meemaken, koop dan je ticket voor € 87,- inclusief, handmassage, lunch, fantastisch programma en speciale kortingen op behandelingen na het event. Tot en met 4 augustus is er een vroegboekkorting. Je betaald dan 77 euro.

Bestel je ticket door een mail te sturen naar info@puurenkrachtig.nu onder vermelding event 28 september je naam en adres. Hierna ontvang je een factuur en na betaling ontvang je een bevestiging.

 

 

Contact:                             

Wilco de Bruijn

06 16 389 388

wilcodebruijn@outlook.com

Lokatie: Arnhem (Elden).

Les aan huis in Wageningen en Bennekom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>